Hoe weet ik of mijn verbinding slecht is? /How to know if my connection is bad

Als de reactiesnelheid van de server de waarde van 1000 ms nadert of overschrijdt, kunnen de volgende problemen optreden.

Voor een optimale pokerervaring,  resultaten zouden idealiter onder of rond de 500 ms moeten zijn. Netwerkproblemen kunnen worden toegeschreven aan verschillende factoren van elke server. Gebruik de onderstaande informatie daarom alleen als referentie en houd er rekening mee dat deze mogelijk niet beperkt zijn tot de onderstaande problemen.

Server naam                                                                                                               Problemen die kunnen optreden wanneer de reactiesnelheid de 1000 ms nadert of overschrijdt

APP                                                                                                                                1.  Vast op logo scherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

Download                                                                                                                        1. Vast op logo scherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

3. Vertraagde of mislukte download van installatieprogramma

CDN 1~3                                                                                                                          1. Vertraging bij het weergeven van de lobby of tafel.

2. Sommige afbeeldingen ontbreken in het spel.

3. Als het niet lukt om de benodigde afbeeldingen te downloaden, kan de client automatisch sluiten

Configuratie                                                                                                                       1. Vast op logoscherm

2. Vertraging bij het laden van de hoofdlobby

Patch                                                                                                                                  1. Vertraagde of mislukte download van client-installatieprogramma

2. Vertraagde of mislukte download van client-patch

Server1/2                                                                                                                           1. Kan de client niet starten

2. Vertraging bij het laden van de hoofd- of toernooilobby

3. Vertraging bij deelname aan de tafel of het toernooi

4. De plaats is ingenomen door een andere speler

5. Vastgelopen of vertraagde actie van tafel

6. Loopt vast wanneer de tafel verandert

7. Kan niet spelen aan de ene tafel terwijl een andere tafel goed functioneert

When the response speed per server approaches or exceeds the value of 1,000 ms, the following issues may occur.

* For an optimal poker experience, Network Status results should ideally be under or around 500 ms.  Network issues may be attributed to numerous factors from each server. As such, please use the information below only as a reference and keep in mind that it may not be limited to the issues listed below.

Server Name
Issues that may arise when response speed approaches or exceeds 1000 ms
APP
  1. Stuck on logo screen

2. Delay in loading the main lobby

Download
  1. Stuck on logo screen

2. Delay in loading the main lobby

3. Delayed or failed download of installer

CDN 1~3
  1. Delay in displaying lobby or Table.

2. Some images are missing in the game.

3. If failed to download the necessary images, client may automatically close.

Configuration
  1. Stuck on logo screen

2. Delay in loading the main lobby

Patch
  1. Delayed or failed download of client installer

2. Delayed or failed download of client patch

Server1/2
  1. Failed to launch the client

2. Delay in loading main or tournament lobby

3. Delay in joining the table or tournament

4. Seat was taken by another player

5. Stuck or delayed action of table

6. Stuck when the table changes

7. Cannot play at one table while another table is functioning properly