Welke sneltoetsinstellingen biedt GGPoker? / What hotkey settings does GGPoker provide?

Spelers kunnen hun eigen sneltoetsen configureren in de app-instellingen.

Huidige standaardinstellingen:

Fold / Fold voor elke inzet: F1

Check / call: F2

Bet / Raise: F3

Knop 1 (sneltoets voor inzetbedrag): Ctrl + 1

Knop 2 (sneltoets voor inzetbedrag): Ctrl + 2

Knop 3 (sneltoets voor inzetbedrag): Ctrl + 3

Knop 4 (sneltoets voor inzetbedrag): Ctrl + 4

Nieuwe hand (Rush & Cash): Voer sneltoets in om te gebruiken

Andere sneltoetsconfiguraties beschikbaar (standaard: geen):

Straddle, tafel verplaatsen, tegeltafel, cascademodus, alle speltafels uitzitten bij de volgende hand, alle speltafels uitzitten bij de volgende blind, konijnenkaart openen, tijdbank gebruiken, laatste handen en chips toevoegen

Verzekering accepteren, verzekering weigeren, één keer uitvoeren, twee keer uitvoeren, drie keer uitvoeren, linkerkaart tonen, rechterkaart tonen, alle kaarten tonen

Players can configure their own hotkeys inside the app settings.

Present default settings:

Fold / Fold to any bet: F1

Check / Call: F2

Bet / Raise: F3

Button 1 (bet amount shortcut): Ctrl + 1

Button 2 (bet amount shortcut): Ctrl + 2

Button 3 (bet amount shortcut): Ctrl + 3

Button 4 (bet amount shortcut): Ctrl + 4

New Hand (Rush & Cash): Enter shortcut key to use

Other hot key configurations available (Default: none):

Straddle, Move Table, Tile Table, Cascade Mode, Sit out all game tables on next hand, Sit out all game tables on next blind, Rabbit Card Open, Use Timebank, Last Hands and Add Chips

Accept Insurance, Decline Insurance, Run it once, Run it twice, Run it three times, Show left card, Show right card, Show all cards